Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spárgát megmossuk, a fejeket levágjuk, a megmaradt szárakat pedig kettévágjuk. A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, mindegyikre egy-egy szelet sonkát teszünk, megszórjuk reszelt parmezánnal, végül elosztjuk rajtuk a spárgaszárakat. A hússzeleteket feltekerjük, hústűvel összetűzzük. Felforrósított olajon körben megpirítjuk a hústekercseket, majd felöntjük a borral és a levessel, s fedő alatt 15-20 percig pároljuk. A vajon néhány percig megpároljuk a spárgafejeket. A húst kiszedve, a pecsenyelét erős tűzön besűrítjük, és belekeverve a tejfölt sózzuk, borsozzuk. A hústekercseket tálra tesszük, a mártással meglocsoljuk, és a spárgafejekkel körberakjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni !
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.26 14:38
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
spárgát megmossuk, fejeket levágjuk, megmaradt szárakat, hússzeleteket kiverjük, hússzeleteket feltekerjük, vajon néhány, húst kiszedve, pecsenyelét erős, tejfölt sózzuk, hústekercseket tálra, mártással meglocsoljuk, spárgafejekkel körberakjuk, hústekercseket, spárgaszárakat, hústekercseket, spárgafejekkel, Felforrósított, spárgafejeket, hússzeleteket, hússzeleteket, meglocsoljuk, borjútekercs, kettévágjuk, mindegyikre, pecsenyelét, feltekerjük, parmezánnal, belekeverve, összetűzzük, körberakjuk, megpirítjuk, megpároljuk, megszórjuk, besűrítjük, megmaradt, borsozzuk, megmossuk, borsozzuk, szál zsenge spárga, szép szelet borjúcomb, vékony szelet sonka, deka parmezán, deci fehérbor, deci húsleves, deka, deci tejföl, bors, olaj,
|
|
|
|
|